Service Hotline
+86-755-86524100
Nyheder
Hjem > Nyheder > Indhold

Produktkategori

Sammenligning af LCD-Display og den traditionelle CRT-skærm

Blaze Display Technology Co., Ltd. | Updated: Mar 09, 2018

Videnskab og teknologi er konstant innovation, display teknologi er forbedret hurtigt, flydende krystaldisplay (LCD), som har fordele af lille størrelse, let vægt, lavt strømforbrug og stabil billeder og så på en række fordele, prisen er meget billige, bliver gradvist afløst af CRT-skærm. Hvad ville være de oplagte Karakteristik af LCD sammenlignet med CRT?

1. kvaliteten af visningen

Hvert punkt af LCD-skærmen er holdt i en farve efter modtagelsen af signalet, mens katodestrålerørets vise (CRT) skal konstant forny højdepunkterne. Kvaliteten af LCD-skærmen er derfor ikke kun høj, men også gør ikke flimmer, hvilket reducerer træthed i øjet.

2. det synlige område af LCD-skærmen er store

Under den samme størrelse er området at LCD-skærmen kan ses større. Området og den diagonale streg af flydende krystaldisplay er præcis det samme. CRT-skærm har dog en tomme i den modsatte vej.

3. LCD-skærm har en bred vifte af applikationer

I første omgang, kan LCD-skærmen ikke vise tegn, normalt bruges på den elektroniske meter og regnemaskine. Med den løbende udvikling og fremskridt for LCD-teknologien, tegn kan vises, og på samme tid, støtte de mest grundlæggende farveskærm, og gradvist anvendes på LCD-TV, kameraets LCD, palm spil spiller og så videre.

Efter DSTN og TFT har foretaget som flydende krystal display enhed i computeren, bruges DSTN LCD skærm til notebook computer tidligt; TFT LCD-skærm er brugt i bærbare computer (notebook-computer nu de fleste bruger TFT-skærm), og nemlig den desktop display ovenfor mainstream.

BDT-M0647.jpg

Undersøgelse
Send
Kontakt os
Adresse: 5. etage, HSAE Tech bygning, Hi-Tech Park, Nanshan, Shenzhen, 518057, Kina
Telefon: +86-755-86524100
Fax: +86-755-86524101
E-mail: info@blazedisplay.com
Blaze Display Technology Co., Ltd.