Service Hotline
+86-755-86524100
Produkter

Produktkategori

LED Backlight Display

LED Backlight Display

Ind i 21, har baggrundslys opnået hurtige udvikling og gradvist trådt industrielle fase. Når det er i forhold til CCFL, har LED en klart fordel på energibesparelser. Som en af de vigtigste inventar i flydende krystal produkter opnået LED-baggrundsbelysning også hurtige udvikling med...

Ind i 21, har baggrundslys opnået hurtige udvikling og gradvist trådt industrielle fase. Når det er i forhold til CCFL, har LED en klart fordel på energibesparelser. Som en af de vigtigste inventar i flydende krystal produkter opnået LED-baggrundsbelysning også hurtige udvikling med ny teknologi og nyt produkt frigivet kontinuerligt. Især er markedsandel af LED (Light - Emitting Diode) steget gradvist. Nogle produkter som laptop, vise enhed og TV, som blev brugt CCFL (kolde katode lysstofrør) baggrundslys, er blevet ændret til LED-baggrundsbelysning siden 2008.

Under på baggrund af denne industrielle revolution, Blaze Display Opsætning af LED backlight fabrik i Jiangxi-provinsen, Kina i 2014, som især giver forskellige høj standard og lang levetid-baggrundsbelysning for Blaze Display LCD produkter.

I elektronikindustrien, baggrundslys er en slags form af lys, som normalt bruges for LCD display. Forskellen mellem baggrundslys og front lys er, at baggrundsbelysningen lyser fra siden eller bagsiden, mens front lys lyser fra forsiden. Begge af dem bruges til at øge belysningsstyrken i lav lyskilder miljø og lysstyrke af computerskærme og LCD-skærm, med lignende belysning vejen for CRT skærm.

Baggrundslys kan være enhver form for farve; sort og hvid flydende krystal bruger normalt gule, grønne, blå og hvid baggrundsbelysning. LED-baggrundsbelysning kan øge farve effektiviteten af LCD-displayet.

De vigtigste fordele ved LED-baggrundsbelysning er som følger:

1. høj lysstyrke. Lysstyrken vil ikke falde selv efter at blive brugt i lang tid. Og det har en tyndere krop og pæn form.

2. blød farve, godt for øjne når det kombinerer med LCD-panelet

3. energibesparende, miljøvenlige og lav stråling.


Hot Tags: LED backlight display, Kina, producenter, leverandører
Relaterede produkter
Undersøgelse
Undersøgelse
Send
Kontakt os
Adresse: 5. etage, HSAE Tech bygning, Hi-Tech Park, Nanshan, Shenzhen, 518057, Kina
Telefon: +86-755-86524100
Fax: +86-755-86524101
E-mail: info@blazedisplay.com
Blaze Display Technology Co., Ltd.